HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Buispalen heien

Stalen buispalen worden vooral gebruikt om te heien. Heien is dé manier om de fundering snel te verstevigen en stalen buispalen, en de bijbehorende hei-installatie, zijn erg geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen en kleine werkruimten. Basis Funderingstechniek controleert voor u of heien in uw situatie noodzakelijk is en zo ja, hoe lang de stalen buispalen moeten zijn. Het daaropvolgende advies geeft aan of u tijdens de procedure thuis kunt blijven wonen en of u recht heeft op subsidie.

Stalen buispalen ter versteviging van uw fundering, ook als heien geen optie is

Heien is niet altijd een optie. Vaak wordt er door gemeente of overheid paal en perk gesteld aan heitechnieken wanneer het teveel overlast oplevert voor de omgeving. Gelukkig hebben we ook dan een geschikte oplossing. Bij trillingsvrij persen wordt er ook gebruik gemaakt van stalen buispalen, maar in tegenstelling tot heien levert dit proces niet tot nauwelijks overlast op voor de omgeving.

Geen overlast en minimale kans op schade met trillingsvrij persen

Trillingsvrij persen is de specialiteit van Basis Funderingstechniek. Omdat een persmachine de palen de grond in drukt, komen er geen trillingen vrij zodat de kans op schade aan uw pand of de panden in de omgeving minimaal blijft. En deze techniek levert geen geluidsoverlast op voor de omgeving. Informeer of trillingsvrij persen een optie is voor uw project.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw project

Wilt u weten of heien of persen het beste is voor uw project? Informeer naar de mogelijkheden en de voorwaarden door contact op te nemen met Basis Funderingstechniek. U bereikt ons door te bellen met (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.