HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Trillingsvrij heien

Bij het herstellen van een fundering op palen kan trillingsvrij heien een vereiste zijn. Basis Funderingstechniek past deze methode vaak toe bij het herstellen van funderingen in de regio Amsterdam en Haarlem. Hier is vaak slechts een beperkte ruimte aanwezig en kunnen geen grote heimachines worden ingezet. Daarnaast is op deze plaatsen vaak een minimale trilling toegestaan waardoor trilligsvrij heien door de gemeente als verplichting wordt gezien.

Trillingsvrij heien voor het herstel van uw woning

Als u een funderingsprobleem heeft dan heeft u een bedrijf nodig dat u zo snel mogelijk kan helpen om verdere schade aan de structuur van uw huis te voorkomen. In steden als Amsterdam is trillingsvrij heien dan eigenlijk uw enige optie. Daarnaast kan trillingsvrij heien niet alleen worden gebruikt voor het herstellen van uw complete fundering, soms is het vervangen van een enkele paal al voldoende. Het is natuurlijk een stuk voordeliger als u niet de complete fundering hoeft te laten vervangen.

Contact opnemen bij vragen

Is trillingsvrij heien een optie voor uw funderingsprobleem? Kom erachter door contact op te nemen met Basis Funderingstechniek. U kunt dan een afspraak maken met een van de specialisten. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.