HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Kosten funderingsherstel

Voor een overzicht van de kosten van funderingsherstel in Amsterdam en Zaandam kunt u een adviesgesprek aanvragen bij Basis Funderingstechniek. Funderingsherstel is een behoorlijke ingreep voor uw woning en er komen allerlei kosten bij kijken. Basis Funderingstechniek stuurt u niet zomaar een offerte. De kosten voor funderingsherstel zijn gebaseerd op een grondig vooronderzoek van uw woning in Amsterdam of Zaandam, en een uitgebreid en duidelijk advies. Neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen.

Wat komt er kijken bij de kosten voor funderingsherstel in Amsterdam en Zaandam?

Het herstellen van de fundering van uw woning heeft nogal wat om het lijf. Het is dan ook de structuur waar uw hele huis op rust. Er zijn dan ook een aantal zaken die mee moeten worden genomen in uw overweging en in de kosten voor het funderingsherstel. Zo is de grootte van uw pand natuurlijk van belang. Hoeveel schade is er reeds geleden? Zijn de overige structuren van uw woning zoals het dak, de draagmuren en de vloer nog intact? Daarnaast is de soort fundering van belang aangezien de methode voor herstel hiervan afhankelijk is. In Amsterdam en Zaandam bestaat funderingsherstel bijvoorbeeld voor een groot deel uit het vervangen van houten palen door beton, en dat is dan weer van invloed op de kosten. Tot slot is het de vraag of u tijdens de herstelperiode thuis kunt blijven wonen of dat u tijdelijke woonruimte nodig heeft. Gelukkig komt Basis Funderingstechniek u bij al deze punten tegemoet.

In een adviesgesprek krijgt u een duidelijk inzicht in de kosten

Basis Funderingstechniek komt u zoveel mogelijk tegemoet. Uw fundering wordt op professionele wijze hersteld en uw huis is daarmee klaar voor de toekomst. Indien u tijdens het herstel niet in uw eigen huis kunt blijven, wordt er een andere tijdelijke woning voor u geregeld. Daarnaast krijgt u advies over mogelijke subsidies of aantrekkelijke leningen voor de financiering van het herstel. U kunt een afspraak maken met Basis Funderingstechniek door te bellen met (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.