HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Kosten fundering

De kosten voor het herstellen van uw fundering, inclusief boren, heiwerk en palen, bespreekt u in een adviesgesprek met Basis Funderingstechniek. Bij deze specialist wordt ruimschoots de tijd voor u genomen zodat u precies weet waar u aan toe bent en welke kosten er komen kijken bij het herstel van funderingswerken. Uiteindelijk komt u bij Basis Funderingstechniek altijd uit op een zeer nette prijs voor het geleverde werk en kunt u vaak gebruik maken van aanvullende diensten zoals tijdelijke, alternatieve huisvesting, als dat nodig is. Neem vooral contact op als u vragen heeft over de kosten of de werkzaamheden die bij het herstellen van uw fundering komen kijken.

De kosten van het herstel van uw fundering bespreken met een specialist

Iedere fundering die door Basis Funderingstechniek wordt verzorgd, begint, nog voordat er begonnen wordt met boren of heiwerk, met een verhelderend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een antwoord op al uw vragen en worden de volgende zaken met u doorgesproken:

  • Wat is de beste methode voor het herstel van uw funderingswerken?
  • Kunt u tijdens het herstel van uw fundering thuis blijven wonen? Of heeft u een fundering waarvoor wij veel moeten boren of zelfs heiwerk moeten uitvoeren? In dat laatste geval is het verstandiger om te kiezen voor tijdelijke huisvesting, iets waar Basis Funderingstechniek u ook mee helpt.
  • Heeft u recht op subsidie of kunt u wellicht ergens een goedkope lening afsluiten?

Op basis van dit gesprek kan er een plan van aanpak gemaakt worden, op maat gemaakt voor uw situatie.

De uitvoering van funderingswerken

Wist u dat veel huizen in Amsterdam problemen met de fundering beginnen te krijgen omdat deze voor een groot deel op palen zijn gebouwd? Het vervelende met een funderingsprobleem is dat u er meestal niets van ziet wanneer u een huis koopt. Pas na een aantal jaren geven scheuren en verzakte vloeren u een indicatie dat er iets mis is met de fundering. Om er vervolgens achter te komen dat de fundering is gebouwd op houten palen die eigenlijk al jaren niet meer voldoet om het pand te kunnen dragen is extra vervelend. Gelukkig kunt u dan rekenen op de snelle en efficiënte werkwijze van Basis Funderingstechniek. Het doel van de werkzaamheden is om uw woning opnieuw klaar te maken voor de toekomst, terwijl u gewoon door kunt gaan met uw leven en zo min mogelijk overlast ervaart.

Garantie op de funderingswerken

Het herstellen van uw fundering is een flinke ingreep in uw woning én in uw privéleven. Bij een fundering op palen kan er heiwerk aan te pas komen en ook boren in de fundering is vaak een kwestie van noodzaak. Om u hierin tegemoet te komen ontvangt u dan ook na het afronden van de werkzaamheden het Basis-Garantiecertificaat. Met dit certificaat heeft u maar liefst 25 jaar garantie op de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Basis Funderingstechniek.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan door contact op te nemen

Bij het herstellen van uw fundering komt een hoop planning kijken. U wilt natuurlijk wel dat het herstelproces zo kort mogelijk gehouden door een efficiënte indeling. Door contact op te nemen met Basis Funderingstechniek kunt u een vrijblijvende kennismaking inplannen en de opties doorspreken. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.