HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Heiwerken

Heiwerken worden in Amsterdam nog altijd veel toegepast omdat de grond stevigheid mist. Wat veel mensen niet weten is dat Amsterdam vroeger een veenmoeras was. Niet de beste ondergrond om op te bouwen dus. Om dat probleem tegen te gaan, zijn de meeste huizen in Amsterdam met behulp van heiwerken tot stand gekomen. Maar aangezien de stad al eeuwen bestaat zijn veel gebouwen toe aan een opknapbeurt, en de fundering ook! Basis Funderingstechniek komt bij u langs om de huidige situatie op te nemen en samen met u een plan van aanpak te maken.

Heiwerken van Basis Funderingstechniek: snel weer vaste grond onder de voeten in Amsterdam

De bodem bestaat uit een mengsel van vast materiaal, de spreekwoordelijke vaste grond, en een toplaag van los materiaal met ruimte om lucht en water door te laten. Uitstekend voor de landbouw, maar als bouwgrond moet de grond zo stevig mogelijk zijn. En dat is in een stad als Amsterdam nog knap lastig en nagenoeg onmogelijk zonder heiwerken. De diepste lagen met vaste grond liggen inmiddels op 20 meter! Tijdens een vooronderzoek doen onze experts daarom altijd een bodemonderzoek, waarop de methode en de offerte voor uw funderingsherstel wordt gebaseerd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een inspectie

Funderingsherstel is nodig om verzakkingen te voorkomen. Verzakkingen leiden tot beschadigingen aan muren, plafonds en daken. In het ergste geval ontstaat er zelfs instortingsgevaar omdat de fundering te instabiel is geworden. Voorkom erger door vandaag contact op te nemen en een inspectie in de plannen. Dat doet u door te bellen met (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.