HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Heibedrijf

Voor het uitvoeren van heiwerkzaamheden werkt Basis Funderingstechniek altijd met een heibedrijf dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wat wij doen is al het voorbereidende werk zodat het heibedrijf snel en soepel van start kan. Tijdens de werkzaamheden verzorgen wij de opslag van uw huisraad en indien noodzakelijk regelen we zelfs tijdelijke huisvesting voor u en uw gezin. Na afronding van de werkzaamheden leveren wij uw woning bezemschoon op en staat uw huis weer als een…

Eerst bepalen of een heibedrijf noodzakelijk is

Wij zetten nooit lukraak een heibedrijf in. Eerst wordt de huidige situatie opgenomen en bepalen we of heien de beste optie is voor uw situatie. Bij renovatiewerkzaamheden kan namelijk ook trillingsvrij persen een optie zijn. De kans op beschadigingen aan het pand worden zo tot een minimum beperkt.

Volledig ontzorgt, voor, na en tijdens de werkzaamheden

Op basis van de inspectie ontvangt u een advies over de beste methode en een gerichte offerte. Gaat het heibedrijf aan de slag, dan worden alle randzaken u uit handen genomen. Sterker nog, we zoeken zelfs financieringsmogelijkheden uit en of u in aanmerking komt voor subsidie. Na het afronden van de werkzaamheden ontvangt u een Basis-Garantiecertificaat dat u 25 jaar garantie biedt op het geleverde werk. Meer weten? Laat het ons weten via (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.