HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Funderingstechniek

Basis Funderingstechniek is hoofdzakelijk actief in de regio Amsterdam. In Amsterdam en omgeving zijn veel huizen inmiddels hoognodig aan een opknapbeurt toe als gevolg van een verzakte fundering. Veel Grenenhouten palen zijn dusdanig aangetast door schimmels, bacteriën en simpel als gevolg van slijtage door water, dat deze op korte termijn vervangen dienen te worden door sterkere betonnen constructies. Basis Funderingstechniek kan u helpen met een methode die u zo min mogelijk overlast veroorzaakt, en altijd voor een eerlijke prijs.

Tip van Basis Funderingstechniek; hoe herkent u een funderingsprobleem in Amsterdam?

Wat vervelend is aan een funderingsprobleem is dat u dit pas kunt herkennen aan de gevolgen van dit probleem, oftewel, op het moment dat er ook daadwerkelijk iets met de fundering moet gebeuren. Wel kunt u de schade beperken door alert te zijn op de volgende punten:

  • Scheuren in de gevel, de vloeren, of de binnenmuren van uw huis;
  • Ongelijke naden tussen kozijnen en de muur, dit geldt bij zowel ramen als deuren;
  • Een verzakte vloer die niet langer waterpas loopt;
  • Permanent klemmende deuren. Een deur die af en toe klemt is vaak het gevolg van het uitzetten van het hout vanwege de temperatuur.

Merkt u een van deze punten op in of rondom uw woning? Het kan ook zo zijn dat u geen van deze punten in uw eigen huis aantreft, maar als u een scheur over de gevel van de buren ziet lopen dan is het wellicht ook verstandig om contact met Basis Funderingstechniek op te nemen. Een specialist van Basis Funderingstechniek komt dan graag bij u langs in Amsterdam om de status van uw fundering op te nemen. Indien er een probleem is kunnen de vervolgstappen uitvoerig worden besproken. Contact opnemen doet u door te bellen met (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.