HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Funderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel begint voor steeds meer woningeigenaren in plaatsen als Amsterdam, Haarlem en Koog aan de Zaan (Zaanstad) een ingreep te worden die niet veel langer meer kan wachten. Basis Funderingstechniek specialiseert zich al jaren in het herstel van de fundering en heeft zowel de kennis als de vaardigheden in huis om het funderingsherstel van uw woning in Amsterdam, Haarlem of Koog aan de Zaan te verzorgen.

Noodzakelijk funderingsherstel in Amsterdam en Haarlem; dat staat als een paal boven water

Veel woningen in oude steden zoals Amsterdam en Haarlem, zijn destijds gebouwd in een waterrijke omgeving waardoor de zogenoemde ‘paalwoningen’ zijn ontstaan. De fundering van veel van deze huizen bestaat dus uit houten palen. U kunt zich voorstellen dat houten palen niet zo duurzaam zijn als andere, moderne vormen van fundering, zoals een betonnen ondervloer. De afgelopen jaren is gebleken dat veel van deze oude funderingen weg beginnen te zakken in de, nog altijd, waterrijke bodem en dat is een probleem voor de eigenaren van de panden die hierop rusten. Funderingsherstel in steden als Haarlem en Koog aan de Zaan is vaak nog dringender aangezien er een aantal jaar lang een schimmel voor paalrot heeft gezorgd, waardoor de structuur van de fundering wordt aangetast.

Hoe Basis Funderingstechniek u kan helpen met het herstel van uw fundering

Het herstel van uw fundering begint met het uitvoeren van een vooronderzoek door een van de specialisten van Basis Funderingstechniek. Wist u trouwens dat het vooronderzoek voor funderingsherstel in veel gemeenten, zoals Haarlem, Zaanstad en Amsterdam gesubsidieerd, dan wel voor een lening met zeer lage rente uitgevoerd kan worden? Op basis van dit vooronderzoek wordt er een advies uitgebracht. In dit advies wordt in duidelijke taal uitgelegd wat het probleem is, wat de beste methode is om dit op te lossen en of het mogelijk is om tijdens het herstel in uw eigen woning te blijven wonen. Omdat u tegen een behoorlijk financieel plaatje aankijkt, wordt u ook geadviseerd over de meest voordelige financieringsmogelijkheden.

De uitvoering; maak van nood een deugd

Bij de uitvoering van het herstel worden de ongemakken die u ervaart tot een minimum beperkt. Basis Funderingstechniek zorgt onder andere voor:

  • Het ontruimen en inruimen van uw woning;
  • De opslag van uw meubilair;
  • Het verzorgen van tijdelijke huisvesting voor u en uw gezinsleden.

Uw huis voorbereiden op de toekomst, dat is wat funderingsherstel betekent. U krijgt een stevig huis terug dat nog vele jaren meegaat. Voor sommige mensen kan funderingsherstel in Zaanstad of Koog aan de Zaan overigens ook andere voordelen opleveren. Als de fundering van uw huis toch opengebroken moet worden voor herstel, waarom laat u er dan niet meteen een kelder van maken? Op die manier kunt u zelfs de investeringskosten terugverdienen. Tip hierbij is dan wel om eerst een architect in te schakelen voor het maken van een tekening en vervolgens een makelaar in de arm te nemen voor de taxatie van uw woning.

Meer weten? Neem contact op

Basis Funderingstechniek is voor funderingsherstel hoofdzakelijk actief in de plaatsen Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Woont u in deze buurt en vermoed u een probleem met uw fundering? Heeft u scheuren in de muren of vloeren? Of zit er ruimte tussen uw muur en de stoep? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Basis Funderingstechniek en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken door te bellen met (075) 6478945.


Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.