HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?Neem contact op!

Snelle service

 

Z

Goede Kwaliteit

 

Advies op maat

 

[yoast-breadcrumb]

Fundering Zaandam

Voor het herstel van uw fundering in Amsterdam, Zaandam of Haarlem is Basis Funderingstechniek dé partner die met u meedenkt en die voor een eerlijke prijs de fundering komt herstellen. Heeft u de laatste tijd scheuren opgemerkt in de gevel of de binnenmuren van uw woning? Zijn de naden tussen een raam- of deurkozijn ongelijk? Of merkt u dat de vloer begint te verzakken? Grote kans dat u dan last heeft van een probleem met de fundering van uw woning in Amsterdam, Haarlem of Zaandam. Ga dan samen met Basis Funderingstechniek op zoek naar de oorzaak van het probleem door vandaag nog contact op te nemen!

Oorzaak van het probleem met uw fundering in Amsterdam, Haarlem of Zaandam aanpakken

Het vervelende van funderingsproblemen is dat u vaak pas merkt dat er iets mis is zodra er scheuren in muren of vloeren beginnen te ontstaan. Veel problemen met de fundering in de regio Haarlem, Zaandam en Amsterdam ontstaan vanwege:

  • Een daling van het grondwaterpeil waardoor verzakkingen optreden;
  • Bouwwerkzaamheden in de omgeving zijn in stedelijke gebieden een belangrijke oorzaak;
  • Bacteriën en schimmels die de grond poreus kunnen maken en die het beton van de fundering aan kunnen tasten.

Basis Funderingstechniek gaat eerst met u om de tafel zitten om de opties te bespreken en met u door te nemen in hoeverre de financiering kan worden geregeld. Het herstel van uw fundering is een flinke investering en daarom biedt Basis Funderingstechniek u advies over financieringsmogelijkheden en eventuele subsidies. Na de daadwerkelijke uitvoering van het herstel ontvangt u een garantiecertificaat waarmee u 25 jaar garantie heeft op de uitgevoerde werkzaamheden.

Afspraak maken voor een adviesgesprek

De eerste stap tot het herstel van uw fundering in Amsterdam, Haarlem of Zaandam zet u door contact op te nemen met Basis Funderingstechniek. U kunt dan een nadere kennismaking inplannen waarbij u samen met een specialist de opties uitvoerig kunt doorspreken. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen met (075) 6478945.

Neem contact met ons op!

Contactformulier 1 kolom

Contactformulier 1 kolom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.